onze activiteiten

De boer op ….
Als dank voor de voorbije productie en de inzet van de vele medewerkers alsook voor het verzachten van de vele "lonely nights" van de echtgenoten trakteerde het bestuur iedereen met een verrassingsuitstap langs de grensstreek. Thema was boer en boerin !! Geniet mee met onze herinneringen.
Stacks Image 405
Moulin Rouge.
Als dank voor het afgelopen werkjaar trakteerde het bestuur op een fantastische souper. De vele uren intens werken en de vele eenzame avonden van de partners waren een reden om deze avond te schenken aan iedereen van het gezelschap. Thema van deze avond : Moulin Rouge. Bekijk onze herinneringen.
Stacks Image 407
Jambon Braisé
Jaarlijks organiseert Iepers Comedy Theater een jambon braisé.
Stacks Image 409
Bernard 60 jaar …op de planken
Dit jaar stond Bernard Boudry, onze huisregisseur, 60 jaar op de planken. Dit werd uiteraard gevierd. 6 voorstellingen, 8 special guests en bijna 1600 toeschouwers zagen hoe Bernard in de bloemetjes werd gezet. Na de première ging het feestje door in Old Bill met een optreden van De Blekken Doze. Ambiance verzekerd. Met dank aan Bert Vanhuyse, Erwin Busschaert, Christiane Locufier, Katrien Gallez, Patrick Borms, Luc Vervelghe, Kathleen Vercampt en Myriam Couvreur.
Stacks Image 411
De boer op ….
Als dank voor de voorbije productie en de inzet van de vele medewerkers alsook voor het verzachten van de vele "lonely nights" van de echtgenoten trakteerde het bestuur iedereen met een verrassingsuitstap langs de grensstreek. Thema was boer en boerin !! Geniet mee met onze herinneringen.
Stacks Image 413
Maffia Night.
Als dank voor het afgelopen werkjaar trakteerde het bestuur op een fantastische souper. De vele uren intens werken en de vele eenzame avonden van de partners waren een reden om deze avond te schenken aan iedereen van het gezelschap. Thema van deze avond : Maffia Night. Bekijk onze herinneringen ….
Stacks Image 415
Sint-Maarten.
Dit werkjaar werd gedacht aan de vele “kleine” en iets “grotere” kinderen die rechtstreeks of onrechtstreeks tot het gezelschap behoren. Speciaal voor hen kregen we Sint-Maarten en Zwarte Piet op bezoek. Een namiddag met snoep, koeken, zang, dans en veel speelgoed. Een terugblik ……
Stacks Image 417
Mozaïek 2013
De Ieperse Cultuurraad pakt uit met een groots, gratis cultuurevenement om en rond de parochie St-Jacobs. Heel wat verenigingen uit Ieper deden hier aan mee en toonden het beste van zichzelf. Uiteraard mocht het Iepers Comedy theater niet ontbreken.
Stacks Image 419
Hollywood Zwart/Wit !
Eventjes stoom afblazen en laten meeslepen in de tijd van Marilyn Monroe, Frank Sinatra en andere iconen. Een souper met leuke kiekjes en souvenirs met als thema : Hollywood in zwart/wit. Bekijk onze fratsen …..
Stacks Image 425
Plopsaland
Als dank voor de voorbije productie en de inzet van de vele medewerkers organiseerde het bestuur een familiedag naar Plopsaland De Panne!!! Geniet mee met onze herinneringen.
Stacks Image 421
Parijs
Als dank voor de voorbije productie en de inzet van de vele medewerkers organiseerde het bestuur een uitstap naar de lichtstad PARIJS !! Geniet mee met onze herinneringen.
Stacks Image 423
Mozaïek 2010.
De Ieperse cultuurraad bestaat 40 jaar en viert dat met een uniek, éénmalig groots gratis cultuurfeest op de vestingen. Ruim 80 Ieperse verenigingen tonen het beste van zichzelf, met meer dan 30 verschillende activiteiten: optredens, concerten, fotoshoots, interactieve kunst, poëzieprogramma, filmvertoningen, ....